ΠΑΟΚ: Οι Γάλλοι «διώχνουν» τον Λάμπρου, οι Πορτογάλοι γράφουν για Φρανσέρτζιο

ΠΑΟΚ: Οι Γάλλοι «διώχνουν» τον Λάμπρου, οι Πορτογάλοι γράφουν για Φρανσέρτζιο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Οι Γάλλοι «διώχνουν» τον Λάμπρου, οι Πορτογάλοι γράφουν για Φρανσέρτζιο

bet365

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Λάζαρος Λάμπρου προτάθηκε στην Μαρσέιγ, ενώ την ίδια ώρα στην Πορτογαλία αναδεικνύεται ο 28χρονος Βραζιλιάνος μέσος της Μπράγκα, Φρανσέρτζιο, τον οποίο «κοίταξε» ο ΠΑΟΚ, με την περίπτωσή του να μην προχωρά.

Προκριματικά Champions League με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Με τον «Δικέφαλο του Βορρά» καταπιάνονται δημοσιεύματα στο εξωτερικό, με αναφορές τόσο σε παίκτη από το υπάρχον ρόστερ, όσο και σε υποψήφια μεταγραφή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα coeurmarseillais.fr, η Μαρσέιγ εξετάζει την περίπτωση του Λάζαρου Λάμπρου, κατόπιν εισήγησης του νέου τεχνικού του συλλόγου, Άντρε Βίλας Μπόας, ο οποίος θέλει να δει τον σύλλογο να αλλάζει τακτική στη μεταγραφική περίοδο συγκριτικά με το παρελθόν.

Εξάλλου, στην Πορτογαλία οι συμπατριώτες του Αμπέλ Φερέιρα «συνδέουν» τον προπονητή των Θεσσαλονικέων με τον πρώην παίκτη του στη Μπράγκα, Φρανσέρτζιο. Ο 28χρονος μέσος, ύψους 1.87, φέρεται να βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών να μην αποδίδουν καρπούς. Το συμβόλαιο του παίκτη με τη Μπράγκα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2017 σε 60 παιχνίδια με 6 γκολ και 11 ασίστ, λήγει το 2022.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα