Άρης: Στάσιμο του Ιμπάνιες, κοιτάει κι αλλού...

Άρης: Στάσιμο του Ιμπάνιες, κοιτάει κι αλλού...

Gazzetta team
Άρης: Στάσιμο του Ιμπάνιες, κοιτάει κι αλλού...

bet365

Η περίπτωση του Λουίς Ιμπάνιες φαίνεται να... κολλάει για τον Άρη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κοιτάζει πλέον κι άλλες περιπτώσεις.

Προκριματικά Champions League με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Δύσκολα φαίνεται πως θα προχωρήσει η περίπτωση του Λουίς Ιμπάνιες για τον Άρη, καθώς η περίπτωσή του παραμένει ακόμα στάσιμη. Αυτό σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη αρχίσει να κοιτάζουν τις εναλλακτικές λύσεις.

Αυτές που ξεχωρίζουν είναι των Ντάνι Καστεγιάνο και Τομ Πιρς. Ο πρώτος είναι 31 ετών και αγωνίζεται από το 2011 στην Λας Πάλμας με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και πέρσι μέτρησε 22 παιχνίδια κάνοντας μία ασίστ.

Ο Πιρς τώρα, είναι 21 ετών και ανήκει στη Λιντς και πέρσι αγωνίστηκε 7 φορές και έβαλε ένα γκολ, πριν δοθεί δανεικός στην Σκάνθορπ όπου έπαιξε 9 παιχνίδια βάζοντας ένα γκολ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2022 και στον Άρη εξετάζουν τον δανεισμό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα