Ντέλετιτς: «Εχουμε χρόνο για να παίξουμε καλύτερα»

Ντέλετιτς: «Εχουμε χρόνο για να παίξουμε καλύτερα»

Gazzetta team
Ντέλετιτς: «Εχουμε χρόνο για να παίξουμε καλύτερα»

bet365

Ο χρόνος θα είναι σύμμαχος για την Ένωση και τους ποδοσφαιριστές της προκειμένου να ανταποκριθούν στη φιλοσοφία Καρντόσο σύμφωνα με τον Μίλος Ντέλετιτς

Αγωνίστηκε από την αρχή στο τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ με αντίπαλο την Σταλ Σταλόβα χωρίς ωστοσο να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του έδωσε ο Μιγκέλ Καρντόσο αφού δεν ξεχώρισε με την απόδοσή του. Ο λόγος για τον Μίλος Ντέλετιτς ο οποίος μετά το τέλος του φιλικού μίλησε στη NOVA για το ματς και γενικά για την προετοιμασία.

«Ηταν ένα παιχνίδι με μία ομάδα που παίζει δυνατά. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε αυτό που θέλει ο προπονητής. Εχουμε χρόνο για να παίξουμε καλύτερα. Προσπαθούμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό μας βολεύει. Σιγά σιγά θα είμαστε καλύτεροι και θα παίζουμε καλύτερα. Ο προπονητής ζητάει από τα εξτρέμ να μπαίνουμε στον άξονα και να αφήνουν τον χώρο στα μπακ. Είναι κάτι καινούργιο για μένα και θα κάνω ό,τι μπορώ», τα λόγια του άσου της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα