Πανιώνιος: Πρώτη προπόνηση για την Κ-20 (pics)

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Πρώτη προπόνηση για την Κ-20 (pics)

bet365

Η αγωνιστική περίοδος 2019-2020 ξεκίνησε επίσημα για την ομάδα Κ20 με την πρώτη προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Πριν από το ξεκίνημά της, το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και υπεύθυνος ακαδημιών, κ. Νίκος Μιγόπουλος, παρουσίασε στους παίκτες τον τεχνικό διευθυντή, Στέλιο Αποσπόρη, τον προπονητή Δημήτρη Κοροπούλη και τους συνεργάτες του Πιέρρο Θωμάκο, Θανάση Κιουπιόλη και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Παναγιώτη Οικονόμου.

Στην ομιλία του ο κ. Μιγόπουλος, τόνισε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ προχώρησε φέτος σε αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομής, προκειμένου να μπορέσει ο σύλλογος να συνεχίσει την πολιτική της ανάδειξης ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν μελλοντικά την πρώτη ομάδα. Για το λόγο αυτό, τόνισε την πρόθεση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ να παράσχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μπορούν απρόσκοπτα να κάνουν τη δουλειά τους. Κλείνοντας την σύντομη ομιλία του τόνισε: “Σας εύχομαι να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας, το οποίο είναι μόνο δικό σας και δεν ανήκει σε κανέναν άλλο”.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών κ. Στέλιος Αποσπόρης, ο οποίος σημείωσε: “Εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σας, κατέκτησα το πρωτάθλημα Ελλάδος με τη φανέλα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Αυτό που θέλω από εσάς, είναι να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες των προπονητών σας και η ομάδα να έχει πολύ καλύτερη πορεία από αυτή που έκανε την περσινή περίοδο”. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, συμπλήρωσε με νόημα: “Θα πρέπει να γνωρίζετε όλοι σας σε ποια ομάδα ήρθατε. Πάνω απ΄όλα σας ζητώ να δείξετε σεβασμό στον σύλλογο και στο έμβλημα που έχετε στην φανέλα σας. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο”.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε η προπόνηση, η οποία έγινε παρουσία του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, κ. Νίκου Ζαμάνη, ο οποίος είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον προπονητή Δημήτρη Κοροπούλη και ευχήθηκε στην ομάδα καλή χρονιά και να πετύχει τους στόχους της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα