ΟΦΗ: Συναντήθηκαν με Αυγενάκη οι Σαμαράς, Πουρσανίδης και Παλυβός

ΟΦΗ: Συναντήθηκαν με Αυγενάκη οι Σαμαράς, Πουρσανίδης και Παλυβός

Gazzetta team
ΟΦΗ: Συναντήθηκαν με Αυγενάκη οι Σαμαράς, Πουρσανίδης και Παλυβός

bet365

Μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ενημερώνοντάς τον για την εξέλιξη του πρότζεκτ της ομάδας.

Την πρώτη τους συνάντηση, μετά τις εκλογές και την ανάληψη της ηγεσίας του υφυπουργείου Αθλητισμού από πλευράς του Λευτέρη Αυγενάκη είχε η διοίκηση του ΟΦΗ.

Το απόγευμα της Δευτέρας (15/07) οι Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης, Άντζελο Παλυβός και Λεωνίδας Παπαβασιλάκης συναντήθηκαν με τη νέα ηγεσία του αθλητισμού στην Ελλάδα και συζήτησαν για την πρόοδο της επένδυσης στον σύλλογο και τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται το πρότζεκτ.

Συζήτησαν γενικά για όλους τους τομείς και τα μέλη της «μελανόλευκης» διοίκησης ενημέρωσαν τον κ. Αυγενάκη αναλυτικά για όσες κινήσεις εχουν γίνει, αλλά και για επόμενα βήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα