Γαλανόπουλος: «Φέτος προσπαθούμε να γίνουμε πιο επιθετικοί»

Γαλανόπουλος: «Φέτος προσπαθούμε να γίνουμε πιο επιθετικοί»

Gazzetta team
Γαλανόπουλος: «Φέτος προσπαθούμε να γίνουμε πιο επιθετικοί»

bet365

Στη φιλοσοφία του Μιγκέλ Καρντόσο και στην προσπάθειά του να μεταλλάξει το παιχνίδι της ΑΕΚ σε πιο επιθετικό αναφέρθηκε στο τέλος του αγώνα ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Η Ένωση αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τη Μακάμπι Νετάνια και ο Έλληνας μέσος αναφέρθηκε στην αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα:

«Είναι αναμενόμενο να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, έχουμε νέο προπονητή με δική του φιλοσοφία. Είμαστε λίγο πίσω σε επίπεδο έντασης και τρεξιμάτων αλλά είναι λογικό. Το σημαντικό είναι να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του νέου προπονητή και το γεγονός ότι παιχνίδι με παιχνίδι το καταφέρνουμε μας αφήνει ευχαριστημένους.

Δουλεύουμε πάνω σε πολλά πράγματα και βρίσκουμε μπροστά μας κάποιες δυσκολίας αλλά γι' αυτό υπάρχουν τα φιλικά, για να βελτιωνόμαστε. Φέτος η ομάδα έχει μια διαφορετική φιλοσοφία, προσπαθούμε να έχουμε κατοχή και να δημιουργούμε».

Για την ατομική του απόδοση: «Θέλω να είμαι καλύτερος κάθε χρόνο αλλά αυτό που μετράει είναι να παρουσιαστώ έτοιμος όταν πρέπει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα