Αρης: «Χάνει» την ΑΕΛ ο Γιουνές

Αρης: «Χάνει» την ΑΕΛ ο Γιουνές

Gazzetta team
Αρης: «Χάνει» την ΑΕΛ ο Γιουνές

bet365

Ο Τυνήσιος φορ των «κίτρινων» θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 12 ημέρες και δεν υπολογίζεται για την πρώτη αναμέτρηση με την κυπριακή ομάδα
Νοκ άουτ από το πρώτο ματς με την ΑΕ Λεμεσού τέθηκε ο Χαμζά Γιουνές, καθώς η μαγνητική που υποβλήθηκε έδειξε πως έχει υποστεί διάταση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο, απόρροια ενός τραυματισμού που αποκόμισε στο φιλικό με την Αϊντχόβεν. Ο Τυνήσιος φορ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 12 ημέρες και θα «χάσει» την αναμέτρηση με την κυπριακή ομάδα.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ «ΚΙΤΡΙΝΩΝ»
Η προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.
Ο Χαμζά Γιουνές, που υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο, "σουβενίρ" από το φιλικό της περασμένης Παρασκευής με την Αϊντχόφεν, ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας και υπολογίζεται να μείνει εκτός προπονήσεων για 12 περίπου μέρες.
Ο Ντάνιελ Λάρσον, που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης, καθημερινά ανεβάζει ρυθμό.
Στον αντίποδα, ο Χουλιάν Κουέστα επανήλθε στο προπονητικό πρόγραμμα.
Στη σημερινή προπόνηση το "παρών" έδωσε και ο Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο.
Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο "Δασυγένειο"."

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα