Καρντόσο: «Ικανοποιημένος από το β' μέρος, χρειαζόμαστε χρόνο και μεταγραφές»

Καρντόσο: «Ικανοποιημένος από το β' μέρος, χρειαζόμαστε χρόνο και μεταγραφές»

Gazzetta team
Καρντόσο: «Ικανοποιημένος από το β' μέρος, χρειαζόμαστε χρόνο και μεταγραφές»

bet365

Ο Μιγκέλ Καρντόσο δήλωσε ικανοποιημένος από ορισμένα διαστήματα της απόδοσης της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Μακάμπι Νετάνια, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για χρόνο, ώστε οι παίκτες του να μάθουν να παίζουν όπως τους ζητάει, καθώς και μεταγραφές.

Ισόπαλο (1-1) έληξε το τρίτο φιλικό της Ένωσης επί πολωνικού εδάφους, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναφέρεται τόσο στο παιχνίδι, όσο και στη συνέχεια της προετοιμασίας και των μεταγραφών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την απόδοση της ΑΕΚ: «Υπήρξαν στιγμές που παίξαμε όπως θέλαμε. Μερικές στιγμές στο πρώτο μέρος ωστόσο δεν μου άρεσαν. Η ομάδα προσπαθεί να εφαρμόσει όσα κάνουμε στις προπονήσεις κι αυτό κάναμε κάποια στιγμή στο β’ ημίχρονο. Τότε το καταφέραμε αυτό, όταν βάλαμε τη μπάλα κάτω και αποκτήσαμε καλή κυκλοφορία. Η πρόθεσή μου στο ημίχρονο ήταν πως όταν είμαστε άνετοι με τη μπάλα και πιέζουμε, θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τον αντίπαλο. Όταν δεν το κάνουμε, τότε ο αντίπαλος θα είναι σε καλύτερη θέση. Στο δεύτερο μέρος είχαμε μια πολύ καλύτερη εικόνα, πολύ πιο κοντά σε όσα ζητάμε, με τις γραμμές κοντά, πιεστικοί. Ο αντίπαλος είχε 2-3 ευκαιρίες συνολικά, ενώ εμείς πολλές περισσότερες. Φυσικά αυτό δεν αρκεί, αφού πρέπει να σκοράρεις κιόλας. Πάντως είμαστε σε καλό δρόμο. Τις τελευταίες δυο μέρες θέλαμε να μειώσουμε την ένταση των προπονήσεων, ώστε οι παίκτες να εμφανιστούν πιο φρέσκοι. Αυτό ελπίζαμε πως θα συμβεί και στο σημερινό, αλλά και στο αυριανό παιχνίδι».

Για τον ρόλο των βοηθών του: «Μοιράζουμε τις δουλειές στα μέλη του προπονητικού επιτελείου. Η δική μου δουλειά είναι να βάλω τους συνεργάτες μου να βοηθήσουν, ώστε να εφαρμοστούν αυτά που ζητάω. Αυτό ξεκινάει από τον γυμναστή, που πρέπει να αντιληφθεί τον τρόπο παιχνιδιού μας και να εξασκήσει τους παίκτες με τέτοιο τρόπο, που θα μας επιτρέψει να παίξουμε έτσι. Η βασική ιδέα είναι να επικοινωνούν οι παίκτες με τον κ. Μπατίστα και αντίστροφα. Ο συνεργάτης μου κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του κι αυτό μπορεί να συμβεί και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αντίστοιχα και ο συνεργάτης μου, Φρανσίσκο βρίσκεται στις κερκίδες και παρακολουθεί από κει όσα γίνονται στο γήπεδο».

Για τις μεταγραφές που έχει ανάγκη η ομάδα: «Σε γενικές γραμμές όλοι οι παίκτες δουλεύουν στις ιδέες μας, αν και βέβαια χρειαζόμαστε χρόνο. Όσον αφορά τα ονόματα, δεν θα αρχίσω να το κάνω αυτό. Πάντως βρίσκομαι σε άμεση επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή, σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση, είναι βέβαιο αυτό. Το ρόστερ θα μεγαλώσει μετά τις μεταγραφές και πρέπει να αξιολογήσουμε ορισμένους ποδοσφαιριστές, ώστε να δούμε ποιοι μπορούν να προσφέρουν».

Για τον αριθμό των παικτών του ρόστερ: «Δεν είμαστε ξεκάθαροι για τον αριθμό των παικτών, θα εξετάσουμε τις περιπτώσεις που θα προκύψουν και στο τέλος με όλα τα δεδομένα που θα έχουμε θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα