Λαμία: Δοκιμάζει Κατσέρη στο Καρπενήσι

Gazzetta team
Λαμία: Δοκιμάζει Κατσέρη στο Καρπενήσι

bet365

Τον 19χρονο φορ Γιώργο Κατσέρη θα δοκιμάσει στο Καρπενήσι ο Μάκης Χάβος, κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Λαμίας.

Ο Μακεδόνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του στις προπονήσεις στην Ευρυτανία τον πρώην επιθετικό του Αήττητου Σπατών, που κατάγεται από την Αθήνα, αλλά ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Ο Κατσέρης (14/06/00) έχει παίξει στην Κηφισιά, ενώ το 2018 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Αήττητο Σπατών και αγωνίστηκε και απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» στο παιχνίδι Κυπέλλου τον περασμένο χειμώνα.

Στη Football League έπαιξε σε 9 παιχνίδια, μετρώντας ένα γκολ, με το οποίο έγινε ο νεότερος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος. Αγωνίζεται ως σέντερ φορ, ωστόσο μπορεί να καλύψει και τις θέσεις στις πτέρυγες και ο Χάβος θα τον περάσει από το «μικροσκόπιό» του το προσεχές διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα