Παναθηναϊκός: Πιστός στο πλάνο δίχως υπερβολές για Ζαχίντ

Παναθηναϊκός: Πιστός στο πλάνο δίχως υπερβολές για Ζαχίντ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Πιστός στο πλάνο δίχως υπερβολές για Ζαχίντ

bet365

Το θέμα του Ζαχίντ συνεχίζει ν' απασχολεί τον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να έχει το δικό του ρόλο ώστε να φύγει από τον ΑΠΟΕΛ έπειτα από την πολύ συγκεκριμένη και δίχως την παραμικρή διαφοροποίηση, προσφορά που έχουν κάνει οι «πράσινοι».

Χέλσινμποργκ - Σίριους με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ αποτελεί εδώ και καιρό στόχο του Παναθηναϊκού, κυρίως γιατί καλύπτει αρκετές θέσεις και είναι κάτι που αρέσει πολύ στον Γιώργο Δώνη, έπειτα και από τη συνεργασία που είχαν οι δυο τους στον ΑΠΟΕΛ.

Στο «τριφύλλι» πορεύονται βάσει συγκεκριμένου πλάνου, στο οποίο παραμένουν απόλυτα πιστοί και κυρίως ο Νίκος Νταμπίζας που ξέρει απόλυτα πάνω σε ποια γραμμή συνεχίζει να πατάει με κατεύθυνση προς το επιθυμητό σημείο στο θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ.

Η πρόταση που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός στον ΑΠΟΕΛ στον ποδοσφαιριστή, σίγουρα δεν καλύπτει τις 300.000 ευρώ του συμβολαίου του. Δεν υπήρχε περίπτωση η ομάδα να ξεφύγει οικονομικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, με τον κυπριακό σύλλογο να μην έχει δώσει απάντηση στη διορία που τέθηκε από τους «πράσινους».

Παρ' όλα αυτά, το θέμα Ζαχίντ διατηρείται στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού, όπου είναι διατεθειμένοι και να κάνουν υπομονή αλλά και να διαχειριστούν τις καταστάσεις στα μεταγραφικά ζητήματα με την πάροδο του καλοκαιριού. Ο παίκτης έχει κι αυτός να κάνει δουλειά αν θέλει να πειστεί ο ΑΠΟΕΛ για τη μεταγραφή και φυσικά να υπολογίσει ο κυπριακός σύλλογος το βαρύ συμβόλαιο του 24χρονου μέσου, ειδικά αν δεν υπολογίζεται...

Από εκεί κι έπειτα υπήρξε ξεκαθάρισμα και για τους Αιγύπτιους πιτσιρικάδες που φέρεται να ζήτησε το «τριφύλλι», με τον έναν εξ αυτών να βρίσκεται στην Ακαδημία από καιρό και την υπόθεση των νεαρών παιδιών να τοποθετείται περί του ενός τριμήνου νωρίτερα...

*Με καθυστέρηση μισής ώρας στην πτήση, αναχώρησε νωρίτερα το πρωί η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Όστερμπεκ της Ολλανδίας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα