Στην λίστα του ΠΑΟΚ ο Τσεκίνι

Στην λίστα του ΠΑΟΚ ο Τσεκίνι

Gazzetta team
Στην λίστα του ΠΑΟΚ ο Τσεκίνι

bet365

Άλλο ένα όνομα ήρθε να προστεθεί στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ με σενάρια από την Ισπανία να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδος για τον 22χρονο Αργεντινό μέσο Εμανουέλ Τσεκίνι της Μάλαγα.

Χέλσινμποργκ - Σίριους με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Εμανουέλ Τσεκίνι. Σύμφωνα με το ραδιόφωνο της Marca ο Δικέφαλος του Βορρά εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου Αργεντινού της Μάλαγα. Ο Τσεκίνι έχει γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 1996 και το 2017 η Μάλαγα είχε δαπανήσει το ποσό των 4,7 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Μπάνφιλντ.

Στην ισπανική ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Μπάνφιλντ με την μορφή δανεισμού. Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την Μάλαγα η οποία ψάχνει τρόπο να πάρει πίσω ένα μέρος των χρημάτων που έδωσε για την αγορά του.

Παράλληλα το δημοσίευμα προσθέτει πως για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρθηκαν και άλλες ομάδες από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που ξεχωρίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα