Γιαννακόπουλος: «Μεμονωμένες περιπτώσεις επιφανών για το PAO Alive, συγκινητικός ο κόσμος»

Γιαννακόπουλος: «Μεμονωμένες περιπτώσεις επιφανών για το PAO Alive, συγκινητικός ο κόσμος»

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Μεμονωμένες περιπτώσεις επιφανών για το PAO Alive, συγκινητικός ο κόσμος»

bet365

Για το πρότζεκτ του Βοτανικού και την έναρξη των καταθέσεων στο PAO Alive αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τονίζοντας πως η κινητικότητα και η στήριξη των οπαδών στην προσπάθεια είναι συγκινητική εξ αρχής. «Υπάρχουν μεμονωμένα περιστατικά επιφανών ανδρών που έχουν επικοινωνήσει» είπε δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεταγραφή του Τζίμι Φριντέτ, όταν η κουβέντα πήγε στο θέμα του PAO Alive, είχε να πει: «Θα ήθελα να διασφαλίσω πρώτα τη βιωσιμότητα του πρότζεκτ, αλλά η αγάπη του κόσμου να συμμετέχει από τώρα σε όλο αυτό μας έκανε να αναθεωρήσουμε για την δημοσίευση των λογαριασμών. Είναι ατελείωτα τα μηνύματα, τα sms, τα e-mail, έχουν γίνει και μεμονωμένες καταθέσεις από το Viva. Είναι συγκινητικό. Μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί κάποιος για μεγάλο ποσό, αλλά είμαι σίγουρος πως όταν έρθει η ώρα θα ευαισθητοποιηθούν».

Ερωτηθείς αν έχει γίνει κρούση από κάποιον επιφανή Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε να πει: «Είναι μεμονωμένες περιπτώσεις από επιφανείς. Είτε είναι εφοπλιστής, είτε επιχειρηματίας, είτε αθλητής ή προπονητής που έχει περάσει από την ομάδα και θέλει να βοηθήσει, δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μείνει εκτός. Έχουμε έναν χρόνο μπροστά μας, με τις κινήσεις που θα γίνουν από πλευράς Ερασιτέχνη και μόλις ο κόσμος καταλάβει τι διακυβεύεται, είμαι σίγουρος ότι θα ευαισθητοποιηθούν».

Όσον αφορά στο γήπεδο του μπάσκετ και το κομμάτι της έκτασης που φαίνεται να προορίζεται γι' αυτό, το σχόλιο ήταν πως: «Θα δούμε με την ομάδα εργασίας για τον πιο γρήγορο και σωστό τρόπο για να προχωρήσουμε».

Για τη συμβολή του νέου Δημάρχου Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη και τον τρόπο που αντιμετωπίζει το πρότζεκτ, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ είπε:

«Ο κ.Μπακογιάννης είναι ο πιο σημαντικός κρίκος σε αυτή την αλυσίδα είναι πάρα πολύ θετικός. Είμαι βέβαιος ότι θα προχωρήσουμε. Όπως είπε και ο ίδιος, αν δεν γίνει θα φταίμε εμείς οι ίδιοι. Έχει δείξει ότι είναι πολιτικός με σθένος. Έχει αυτό που χρειάζεται, δεν κρύβεται. Μου έκανε εντύπωση κι εμένα με αυτό που είπε. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του».

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει και κοινή συνέντευξη Τύπου με τον κ.Μπακογιάννη μόλις ολοκληρωθούν και οι επαφές με τις ομάδες εργασίες για τον Βοτανικό, κάνοντας γνωστό πως και εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα υπάρξει επίσημη παρουσίαση του PAO Alive.

«Είχαμε ξεκινήσει να φτιάχνουμε κάτι, αλλά η αγάπη του κόσμου μας ανάγκασε να βγάλουμε τους λογαριασμούς νωρίτερα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνει η παρουσίαση για να καταλάβει ο κόσμος τι πάμε να κάνουμε και πως. Θα είναι ξεκάθαρο πως μπαίνουν τα χρήματα. Να ξέρει ο κόσμος τι μπήκε και που ακριβώς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα