ΑΕΚ: Όλα βαίνουν καλώς για Ολιβέιρα και Βέρντε...

ΑΕΚ: Όλα βαίνουν καλώς για Ολιβέιρα και Βέρντε...

Gazzetta team
ΑΕΚ: Όλα βαίνουν καλώς για Ολιβέιρα και Βέρντε...

bet365

Τα δεδομένα των δύο υποθέσεων που πλέον μοιάζει να είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν παίκτες της Α.Ε.Κ. και το κρίσιμο ραντεβού της Ρόμα...

Σούντσβαλ - Χάμαρμπι με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Οι πληροφορίες από την Κυριακή ήταν θετικές για την Α.Ε.Κ. Τόσο για τον Νέλσον Ολιβέιρα όσο και για τον Ντανιέλε Βέρντε. Δύο περιπτώσεις που η «Ενωση» δουλεύει εδώ κι αρκετές μέρες και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει θετική εξέλιξη και για τον Πορτογάλο επιθετικό της Νόριτς, αλλά και για τον Ιταλό εξτρέμ της Ρόμα.

Μέχρι να πέσουν... τζίφρες όμως, καμία υπόθεση δεν είναι «κλεισμένη». Τι γίνεται όμως με τις δύο περιπτώσεις; Και πόσο κοντά είναι οι δύο παίκτες στην Α.Ε.Κ.; Αρχικά δεν υπάρχει καμία υπογεγραμμένη συμφωνία με τον Νέλσον Ολιβέιρα. Και γι' αυτό δεν προκύπτει κάτι επίσημο από πλευράς «Ενωσης». Παρά τις πληροφορίες που θέλουν τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά, κάτι το οποίο επιβεβαιωνόταν και από την πλευρά του παίκτη αλλά και από τον σύλλογο, η Α.Ε.Κ. δεν έπαιρνε επίσημη θέση για το θέμα μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.

Οπως δεν παίρνει (επίσημα) θέση και για την υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε. Μία υπόθεση που επίσης είναι σε καλό δρόμο για την Ενωση. Ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν, οριστικά, στην συνάντηση που θα γίνει με την διοίκηση της Ρόμα. Στην συνάντηση εκτός από τους εκπροσώπους του παίκτη είναι πιθανό να δώσει το παρών και ο Ιταλός εξτρέμ για να οριστικοποιηθεί το θέμα του με την Α.Ε.Κ. Και γι' αυτήν την περίπτωση οι πληροφορίες που προκύπτουν είναι θετικές αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι για να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Είτε με τον Ολιβέιρα είτε με τον Βέρντε.

Εν κατακλείδι, η Α.Ε.Κ. είναι πολύ κοντά και στον Νέλσον Ολιβέιρα και στον Ντανιέλε Βέρντε. Το ρεπορτάζ και οι πληροφορίες που υπήρχαν από την Κυριακή το βράδυ, επιβεβαιώνονταν και την Δευτέρα και μένει να δούμε τις εξελίξεις μέσα στην μέρα και αν θα οριστικοποιηθεί κάποια από τις υποθέσεις (ή και οι δύο).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα