Σε επαφή και με τον Νούνιες ο Παναθηναϊκός (vid)

Σε επαφή και με τον Νούνιες ο Παναθηναϊκός (vid)

Gazzetta team
Σε επαφή και με τον Νούνιες ο Παναθηναϊκός (vid)

bet365

Πέρα από τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο Ζοάο Νούνιες είναι ακόμα ένας αμυντικός με τον οποίο ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει επικοινωνήσει.

Χέλσινμποργκ - Σίριους με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

O Πορτογάλος στόπερ έχει μείνει ελεύθερος από τη Λέχια Γκντάνσκ έπειτα από τρία χρόνια θητείας στην πολωνική ομάδα και το «τριφύλλι» εξετάζει την περίπτωσή του, πέρα από αυτή του Ολλανδού, Μπαρτ Σένκεφελντ (αυτός έμεινε ελεύθερος από τη Melbourne City).

Ο Νούνιες αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα, όμως έφτασε μέχρι τη δεύτερη ομάδα, αφού δεν κατάφερε ποτέ να σημειώσει συμμετοχές με το τμήμα των ανδρών.

Σε επίπεδο εθνικής Πορτογαλίας έχει θητεύσει σε όλα τα μικρά κλιμάκια...

Η περίπτωση του στόπερ ήταν αυτή που ζόριζε περισσότερο απ' όλα τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα, όμως, φαίνεται ότι σιγά – σιγά το παζλ θα ολοκληρωθεί. Άλλωστε, οι δύο άνδρες δεν εμφανίζονται καθόλου ανήσυχοι για την εξέλιξη των πραγμάτων στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα