Βόλος: Ο νέος χλοοτάπητας του Πανθεσσαλικού (pics)

Βόλος: Ο νέος χλοοτάπητας του Πανθεσσαλικού (pics)

Gazzetta team
Βόλος: Ο νέος χλοοτάπητας του Πανθεσσαλικού (pics)

bet365

Ο Βόλος ενημέρωσε για την πρόοδο των εργασιών στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως το γήπεδο θα είναι έτοιμο πριν την έναρξη της Super League 1 στις 24 Αυγούστου.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν πως οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό στάδιο, που πραγματοποιούνται με έξοδα της ΠΑΕ, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, ώστε αυτό να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους αγώνες αγώνες τους στο νέο πρωτάθλημα.

Οι εργασίες αποκατάστασης του κατεστραμμένου αποστραγγιστικού και του ποτιστικού συστήματος στο κεντρικό γήπεδο ολοκληρώθηκαν και από χθες (13/07) ξεκίνησε η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα.

Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος προς χρήση πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων του Βόλου για τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα