Με 26 ποδοσφαιριστές αναχωρεί ο Παναθηναϊκός για Ολλανδία

Με 26 ποδοσφαιριστές αναχωρεί ο Παναθηναϊκός για Ολλανδία

Κώστας Ζάλιαρης
Με 26 ποδοσφαιριστές αναχωρεί ο Παναθηναϊκός για Ολλανδία

bet365

Ο Παναθηναϊκός «πετάει» το πρωί της Δευτέρας για την Ολλανδία και το Όστερμπεκ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Γιώργος Δώνης παίρνει μαζί του 26 ποδοσφαιριστές. Παρών και ο Κόναν.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το «τριφύλλι» έπειτα από μερικές μέρες προπονήσεων στο Κορωπί, αναχωρεί το πρωί της 15ης Ιουλίου για την Ολλανδία όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα, χτίζοντας την ομάδα που θα παρουσιαστεί στα επίσημα ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα φιλικά έχουν προγραμματιστεί, ανακοινώθηκε και το σπουδαίο παιχνίδι με τον Άγιαξ και ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους 26 που θα βρεθούν στην πτήση για τη χώρα της τουλίπας.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα δίνουν το «παρών», είναι ο Κόναν και οι Βαγιαννίδης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπεζής και Ζαγαρίτης.

Αναλυτικά: Διούφης, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Μπότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπεζής, Ζαγαρίτης, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Κόναν

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα