Ολυμπιακός: Διατεθειμένος να κλείσει χαφ

Ολυμπιακός: Διατεθειμένος να κλείσει χαφ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Διατεθειμένος να κλείσει χαφ

bet365

Ο Ολυμπιακός παραμένει πιστός στο πλάνο του για να ενισχυθεί με έναν ακόμα παίκτη στον άξονά του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Στην λίστα των Πειραιωτών το τελευταίο διάστημα ήταν παίκτες όπως οι Μπενασέρ, Φρανσέρτζιο, Σανκαρέ, Πελέ και Γιάκομπ. Ο Ολυμπιακός θέλει έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει οκτάρι και δεκάρι και φυσικά να του προσδώσει ποιότητα. Είναι πάντως πιθανό να προκύψουν εξελίξεις ακόμα και μες στην ερχόμενη εβδομάδα, δηλαδή νωρίτερα από τα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν στο Champions League.

Για τον άξονα του Ολυμπιακού είχαν διαρρεύσει πάντως και άλλες περιπτώσεις. Παίκτες όπως οι Σβαμπ και Μίτσορλ αλλά και ο Γάλλος Βαλτέρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα