Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τα συμβόλαια των παιδιών από τις ακαδημίες

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τα συμβόλαια των παιδιών από τις ακαδημίες

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τα συμβόλαια των παιδιών από τις ακαδημίες

bet365

Πολύ συγκεκριμένα, δίχως την παραμικρή παρέκκλιση, είναι αυτά που ισχύουν για τα παιδιά των ακαδημιών του Παναθηναϊκού αναφορικά με τα συμβόλαια που έχουν με τον σύλλογο. Συνεχίζουν κανονικά οι Βαγιαννίδης, Αθανασακόπουλος, Σερπεζής, Αλεξανδρόπουλος και Τζαβίδας.

Στον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαροι για το θέμα των ευκαιριών που παίρνουν νεαροί ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στις προπονήσεις και να διεκδικήσουν συμμετοχές με τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Τα δεδομένα που ισχύουν στη μορφή της συνεργασίας του συλλόγου με τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής είναι συγκεκριμένα και δεν αλλάζουν... ο κόσμος να χαλάσει.

Αρχικά, διευκρινίζεται πως η υπόθεση των πέντε (Βαγιαννίδη, Αθανασακόπουλου, Σερπεζή, Αλεξανδρόπουλου και Τζαβίδα) είναι τελείως διαφορετική από αυτό που έχει βγει στην επιφάνεια. Δηλαδή, ούτε στάση αναμονής υπάρχει, ούτε διορία για απάντηση είχε υπάρξει ποτέ. Οι πέντε ποδοσφαιριστές θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους (με συγκεκριμένη μορφή) με την ομάδα μόλις επιστρέψουν οι «πράσινοι» από την Ολλανδία για την οποία αναχωρούν την προσεχή Δευτέρα για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Τα παιδιά που βρίσκονται στις ακαδημίες του κλαμπ έχουν συγκεκριμένο συμφωνητικό με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει κι ένα άλλο δεύτερο συμβόλαιο για τους νεαρούς που καταφέρνουν να κάνουν το πέρασμα από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα. Είτε συμμετέχοντας σε προπονήσεις, είτε παίρνοντας ευκαιρίες σε παιχνίδια με χρόνο συμμετοχής που αποφασίζει ο κόουτς, έχοντας φυσικά και την άποψή του για το κάθε παιδί.

Σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία των συμφωνητικών, υπάρχουν όροι που αποφέρουν στα παιδιά απολαβές, βάσει της συμμετοχής τους στην πρώτη ομάδα.

Η συνεργασία με τους πιτσιρικάδες στις ακαδημίες αλλά και το συμβόλαιο που έχουν όσοι καταφέρνουν να βρεθούν ανάμεσα στους άνδρες, έχει συγκεκριμένους όρους και αυτοί δεν αλλάζουν για κανέναν. Αυτό καθιστά ξεκάθαρο ο σύλλογος.

Τα πέντε παιδιά που αναφέρονται και παραπάνω στο κείμενο, θα συνεχίσουν την παρουσία τους στην ομάδα (με συγκεκριμένα συμβόλαια) βλέποντας πως υπάρχει πάτημα για να αρπάξουν τις ευκαιρίες και να διεκδικήσουν ό,τι μπορεί να τους αντιστοιχεί και να αξίζουν βάσει και των προσπαθειών τους με την πράσινη φανέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα