Παναθηναϊκός: Το σύστημα, οι οδηγίες και η σούπερ επέμβαση! (pics&vids)

Παναθηναϊκός: Το σύστημα, οι οδηγίες και η σούπερ επέμβαση! (pics&vids)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το σύστημα, οι οδηγίες και η σούπερ επέμβαση! (pics&vids)

bet365

Διαβάστε και δείτε όλα όσα έγιναν στην ανοιχτή προπόνηση του Παναθηναϊκού το απόγευμα του Σαββάτου στο Κορωπί.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε τις πόρτες του προπονητικού του κέντρου για την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου και το gazzetta.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη!

ΟΙ 36 ΠΑΣΕΣ!

Μετά το ζέσταμα ακολούθησε άσκηση κατοχής 3 εναντίον 3. Όταν μία ομάδα έφτανε τις δέκα πάσες έπαιρνε έναν πόντο. Σε κάποια στιγμή οι Κίτρινοι έκαναν 36 εναλλαγές της πάσας, μέχρι που ο Χρήστος Δώνης τους… χάρισε την κατοχή. Ο κόουτς Δώνης ζητούσε συνεχώς καλές πάσες και συγκέντρωση.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες.

Στο ένα μισό:

Πράσινη: Ινσούα, Καμπετσής, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Βαγγιανίδης,

Κίτρινη: Χατζηγιοβάνης, Δώνης, Μακέντα, Μπουζούκης, Κόναν, Κουρμπέλης

Στο άλλο μισό:

Κίτρινη Μαυρομμάτης, Αποστολάκης, Ζαγαρίτης, Αθανασακόπουλος, Βέργος, Στάικος

Πράσινη: Σκεντεράι, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Θεοχάρης, Εμμανουηλίδης, Χατζηθεοδωρίδης

ΤΟ 4-3-3, Η ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ ΔΩΝΗ, Η ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΡΗ

Στην συνέχεια ο Δώνης έδωσε εντολή για διπλό σε όλο το γήπεδο. Εκεί έδειξε το 4-3-3 με την ομάδα των βασικών. Ο Διούδης ήταν κάτω από τα δοκάρια. Ινσούα αριστερό μπακ, Γιόχανσον δεξί και ο Κολοβέτσιος με τον Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Κουρμπέλης εξάρι και μπροστά του Δώνης, Μπουζούκης. Στην κορυφή ο Μακέντα και στις άκρες ο Χατζηγιοβάνης με τον Καμπετσή.

Πορτοκαλί ομάδα: Διούδης, Γιόχανσον, Μπουζούκης, Καμπετσής, Μακέντα, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Ινσούα, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης.

Πράσινη ομάδα : Κότσαρης, Αποστολάκης, Μαυρομμάτης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Εμμανουηλίδης , Βέργος, Κόναν(4-1-4-1).

Από καταπληκτική κάθετη του Δώνη, ο Καμπετσής βγήκε στην πλάτη της άμυνας και σκόραρε.

Στο δεὐτερο κομμάτι του διπλού οι ομάδες ήταν οι εξής:

Πράσινη ομάδα: Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος, Ινσούα, Σκεντεράι, Στάϊκος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, Αθανασακόπουλος, Βέργος

Πορτοκαλί ομάδα: Κότσαρης, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα.

Στην συνέχεια έγιναν και αλλαγές. Βαγγιανίδης αντί Γιόχανσον, Ζαγαρίτης αντί Κουρμπέλη .

Ο Καμπετσής κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Εμμανουηλίδης αλλά ο Κότσαρης με καταπληκτική εκτίναξη στην γωνία του, απόκρουσε το πέναλτι.

*Κάποια στιγμή στο διπλό ο Γιόχανσον… σήκωσε τον Χατζηγιοβάνη! Ο Γιώργος Δώνης αστειόμενος είπε στον Σουηδό μπακ ότι ᾽᾽κάθε μέρα έχεις πρόβλημα με τον Τάσο, λύστε το έξω από το γήπεδο᾽᾽.

*Το παλιό γήπεδο του τένις στο πίσω μέρος του προπονητικού κέντρου έχει μετατραπεί σε γήπεδο του μπάσκετ, όπου πριν τις προπονήσεις γίνονται… επικές αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα