Ολυμπιακός: Τα τελευταία δεδομένα για την υπόθεση του Ζοάο Καρβάλιο

Ολυμπιακός: Τα τελευταία δεδομένα για την υπόθεση του Ζοάο Καρβάλιο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα τελευταία δεδομένα για την υπόθεση του Ζοάο Καρβάλιο

bet365

Η Φόρεστ εξακολουθεί να έχει τον Ζοάο Καρβάλιο στον προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά, την ώρα που ο φερόμενος ως στόχος του Ολυμπιακού θα γυρίσει αρχές Αυγούστου ή ίσως και λίγο πιο μετά στην δράση λόγω τραυματισμού του.

Ο 22χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Φόρεστ είχε προκύψει καιρό τώρα ως μία περίπτωση αντί-Φορτούνη.

Τα πράγματα για τον Καρβάλιο πάντως εξακολουθούν να μην είναι τόσο απλά και φυσικά αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τον τραυματισμό του στον αστράγαλο που θα τον κρατήσει εκτός για τουλάχιστον έως τις αρχές Αυγούστου (σ.σ. είναι εκτός αποστολής από τα φιλικά με Ατρόμητο και Ολυμπιακό και έμεινε πίσω για ειδικό πρόγραμμα επανένταξης - θεραπείας). Υπάρχει πάντως μία πιθανότητα να πάει και κάπως πιο μετά η πλήρης επάνοδός του. Από εκεί και πέρα σύμφωνα και με τον δημοσιογράφο Πολ Τέιλορ της Nottingham Post ο παίκτης αξίας πολλών εκατομμυρίων είναι στα βασικά πλάνα του Σαμπρί Λαμουσί και του επιτελείου της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Κοινώς - όπως φαίνεται τουλάχιστον στην παρούσα φάση - δεν υπάρχει επιθυμία από τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος της Φόρεστ να φύγει ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο Καρβάλιο πέρυσι στην Φόρεστ είχε 40 ματς με 4 γκολ και 8 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα