Ντούλκα: «Χρήσιμο παιχνίδι με ένα πολύ καλό αντίπαλο»

Ντούλκα: «Χρήσιμο παιχνίδι με ένα πολύ καλό αντίπαλο»

Gazzetta team
Ντούλκα: «Χρήσιμο παιχνίδι με ένα πολύ καλό αντίπαλο»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ μίλησε ο τεχνικός της Κλουζ, Κρίστι Ντούλκα μετά το φιλικό στο οποίο οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 5-0.

Η Κλουζ στο ματς με τον ΠΑΟΚ γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της και μπορεί οι Θεσσαλονικείς να επικράτησαν με 5-0, ωστόσο ο τεχνικός των Ρουμάνων, Κρίστι Ντούλκα ανέφερε: «Ήταν μια γιορτή για τα εκατό χρόνια του συλλόγου, ασχέτως του αποτελέσματος. Παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα που προετοιμάζεται για το Champions League. Για εμάς ήταν ένα χρήσιμο παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο».

Μιγκέλ: «Δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα»

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της κλουζ, Ινάσιο Μιγκέλ επισήμανε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι σημαντικό να συνεργαζόμαστε και να κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής.

Δώσαμε ότι καλύτερο είχαμε στο γήπεδο και κατά διαστήματα ήμασταν καλοί. Προσπαθήσαμε να συνδέσουμε την άμυνα με τον κέντρο και την επίθεση. Μετά από μόλις δυο εβδομάδες προετοιμασίας είναι δύσκολο να είσαι τέλειος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα