Παναθηναϊκός: Όσα έδειξε ο Κόναν και κέρδισε το τριετές «πράσινο» συμβόλαιο

Παναθηναϊκός: Όσα έδειξε ο Κόναν και κέρδισε το τριετές «πράσινο» συμβόλαιο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Όσα έδειξε ο Κόναν και κέρδισε το τριετές «πράσινο» συμβόλαιο

bet365

Διαβάστε τα στοιχεία που έδειξε ο νεαρός Κόναν στο τουρνουά του Άμστερνταμ και έπεισε τον Νίκο Νταμπίζα να του προσφέρει συμβόλαιο τριετίας στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έσπασε το πρωί της Παρασκευής το... ρόδι στις φετινές μεταγραφές, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Κόναν για τα επόμενα τρία χρόνια. Φυσικά, η έλευση του 20χρονου Ιταλού επιθετικού δεν αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές για το μεταγραφικό παζάρι που «τρέχει» αλλά μία επένδυση για το μέλλον, ένα... λαχείο που μπορεί να σου βγει και μάλιστα με μηδαμινό κόστος.

Ο νεαρός στράικερ που δεν έχει εμπειρίες σε επαγγελματικό επίπεδο προτάθηκε στον Νίκο Νταμπίζα αλλά ένα αξιόπιστο scouting report δεν μπορούσε να γίνει, παρά μόνο με δοκιμή του ποδοσφαιριστή.

Έτσι κι έγινε. Στο τουρνουά του Άμστερνταμ, ο Κόναν αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια με την Κ19 των «πρασίνων» και χάρη σε εκείνες τις εμφανίσεις κέρδισε ένα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Τι έδειξε σε αυτά τα παιχνίδια ο Κόναν;

Καταρχήν ότι είναι ένας ταχύτατος ποδοσφαιριστής. Αυτό είναι και το μεγαλύτερό του προσόν.

Στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε ως εξτρέμ αλλά δεν φάνηκε, όμως, στα τρία επόμενα και αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης παρουσίασε κάποια ακόμα καλά στοιχεία.

Καλή τεχνική κατάρτιση, αριστεροπόδαρος, ένας επιθετικός που προσπαθούσε να συνδυαστεί έξω από την περιοχή ενώ έδειξε ιδιαίτερο ζήλο στο πρέσινγκ. Γενικά δούλευε αρκετά μέσα στο παιχνίδι και προσπαθούσε να εκμεταλλευθεί την ταχύτητά του με κούρσες προς την αντίπαλη περιοχή.

Η σωματοδομή του κρίθηκε ικανοποιητική, έχει δουλέψει και σε αυτό το κομμάτι αλλά φυσικά θέλει ακόμη πολύ δουλειά για να φτάσει συνολικά σε ένα καλό επίπεδο. Όπως είπαμε και παραπάνω, έχει παραστάσεις μόνο από ακαδημίες.

Ο Γιώργος Δώνης θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Όστερμπεκ της Ολλανδίας, θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και όλα είναι ανοιχτά, με πιθανότερο ενδεχόμενο τον δανεισμό του για να πάρει παιχνίδια και να «ψηθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα