ΑΕΚ: Οι Ιταλοί γράφουν ότι τέλειωσε του Βέρντε για την Ένωση (pic)

ΑΕΚ: Οι Ιταλοί γράφουν ότι τέλειωσε του Βέρντε για την Ένωση (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Οι Ιταλοί γράφουν ότι τέλειωσε του Βέρντε για την Ένωση (pic)

bet365

Στην Ιταλία και στην ιστοσελίδα okcalciomercato.it ''αποκαλύπτουν'' το τέλος του Βέρντε για την Ένωση και αναφέρουν ως νέο στόχο τον Καρτάμπια

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Μια μέρα αφού από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ προέκυψε ξεκάθαρα ότι τελειώνει την οποιαδήποτε επαφή και επικοινωνία με τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή Ντανιέλε Βέρντε, το εμπέδωσαν φαίνεται και στην γειτονική χώρα, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει ως αποκλειστικό ρεπορτάζ η ιστοσελίδα okcalciomercato.it ότι τέλειωσε η υπόθεση Βέρντε για την ελληνική ομάδα.

«Όχι απ' την ΑΕΚ για Βέρντε, οι Έλληνες εστιάζουν σε άλλο στόχο», αναφέρει στον τίτλο του το συγκεκριμένο δημοσίευμα στο οποίο τονίζεται μεταξύ άλλων: «οι διαπραγματεύσεις που μπορεί να οδηγούσαν τον Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα. Οι πληροφορίες των συνεργατών μας αναφέρουν ότι δεν τα βρήκαν ΑΕΚ και Ρόμα ενώ και οι πιθανότητες να αλλάξουν τα δεδομένα είναι ελάχιστες».

Μάλιστα προφανώς έχοντας διαβάσει τα ελληνικά ΜΜΕ για τη συγκεκριμένη υπόθεση, της ΑΕΚ και του Βέρντε κοινώς, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τον επόμενο στόχο του ελληνικού club, τον Φεντερίκο Καρτάμπια. «Ένα νέο όνομα υπάρχει τις τελευταίες ώρες για τους Έλληνες. Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό της Ντεπορτίβο λα Κορούνια, Φεντερίκο Καρτάμπια», υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα