Ολυμπιακός: Το πλάνο με Βαλμπουενά για τη Βικτόρια Πλζεν και η επόμενη προσθήκη

Ολυμπιακός: Το πλάνο με Βαλμπουενά για τη Βικτόρια Πλζεν και η επόμενη προσθήκη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το πλάνο με Βαλμπουενά για τη Βικτόρια Πλζεν και η επόμενη προσθήκη

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ο παίκτης θα καλύψει το κενό του Φορτούνη στα ματς με την Πλζεν με τον Μαρτίνς να έχει ήδη ένα πλάνο στο μυαλό του ενώ η προσθήκη χαφ είναι πιθανό να προκύψει μετά τα ματς με τους Τσέχους.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Σε αυτήν την φάση ο Ολυμπιακός κοιτάζει το πως να διαχειριστεί αγωνιστικά και όχι μόνο το ισχυρό σοκ με τον τραυματισμό του Φορτούνη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε σχέση με τα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν πόνταρε πολύ πάνω του, όπως εξαρχής είχε πρόθεση να στηριχθεί στην... παλιά φουρνιά του. Τώρα με την υπάρχουσα κατάσταση η βασική λύση για αντί-Φορτούνης είναι ο Βαλμπουενά. Ο Γάλλος άσος έχει το σαφές προβάδισμα έναντι των Σουντανί (σ.σ. ακόμα δεν είναι στο 100%) και Μπρούνο (σ.σ. δεν είναι λύση για βασικός). Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος είχε ήδη στο μυαλό του μία πρώτη προσέγγιση 11άδας για το Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός. Με Σα κίπερ, Ομάρ δεξί μπακ, Κούτρη αριστερά και κέντρο άμυνας με Σεμέδο και μάλλον τον Μπα.

Για το κέντρο τον Γκιγιέρμε με έναν εκ των Καμαρά - Μπουχαλάκη, επιτελικός ο Βαλμπουενά, άκρα με Ποντένσε και Μασούρα και φορ ο Γκερέρο. Από εκεί και πέρα σχετικά με το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης για αντί-Φορτούνη: και πριν τον τραυματισμό του Έλληνα άσου το πλάνο ήταν να αποκτηθεί ένας παίκτης για τον άξονα. Ένας κοντά στα χαρακτηριστικά του Νάτχο (σ.σ. και του Φορτούνη) ως οκταροδεκάρι. Δεν φαίνεται πως αυτό αλλάζει. Παραμένει αρκετά πιθανό μετά τα ματς με την Πλζεν να γίνει μία τέτοια κίνηση. Όσο για τον Κώστα Φορτούνη; Όλη η ομάδα είναι στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή και εκείνος συνεχίζει να είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ ώστε να γυρίσει απόλυτα υγιής και δυνατότερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα