Συνεχίζουν μαζί Λισγάρας και Ξάνθη

Gazzetta team
Συνεχίζουν μαζί Λισγάρας και Ξάνθη

bet365

Η Ξάνθη επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Λισγάρα που θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ακριτικής ομάδας.

Η διάρκεια του νέου συμφωνητικού ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έγινε γνωστή, ωστόσο, η Ξάνθη ανέφερε πως θα φορά και το επόμενο διάστημα τη φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος...

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χρήστο Λισγάρα.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, θα φορά και το επόμενο διάστημα τη φανέλα με τον Δημόκριτο στο στήθος συνεχίζοντας την πετυχημένη παρουσία των προηγούμενων πέντε διαδοχικών αγωνιστικών σαιζόν.

Στην Ξάνθη μετακόμισε το 2014, μετρώντας έκτοτε 125 συνολικές συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (108 στο πρωτάθλημα και 17 στο κύπελλο) σκοράροντας και 7 γκολ, όλα στη Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα