Πανιώνιος: Έφτασε στο Καρπενήσι η αποστολή (pics)

Gazzetta team
Πανιώνιος: Έφτασε στο Καρπενήσι η αποστολή (pics)

bet365

Ο Πανιώνιος έφτασε την Πέμπτη (11/07) στο Καρπενήσι, όπου μέχρι τις 23 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό, Δημήτρη Ναλιτζή, η αποστολή των «κυανέρυθρων» αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης από το στάδιο της Νέας Σμύρνης και το μεσημέρι έφτασε στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και στο ξενοδοχείο «Μοντάνα». Εκεί ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του θα «χτίσουν» τον Πανιώνιο της σεζόν 2019/20.

Οι παίκτες που ταξίδεψαν με το πούλμαν της ομάδας είναι οι εξής: Κότνικ, Μαλέρμπ, Νίκας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Μίκο, Χρουσιέλ, Ευαγγέλου, Λυμπεράκης, Μανιάτης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Άρσε, Μαξίμοβιτς, Παπανικολάου, Γλυνός, Δούμτσιος, Κραγιόπουλος, Σιντί Αλί, Καμαρά, Γρίβας, Τσιλούλης.

Απών κατά τις πρώτες μέρες θα είναι ο Αμίρης Κούρντι, καθώς σήμερα η σύζυγός του έφερε στον κόσμο την κόρη τους και ο έμπειρος παίκτης εξασφάλισε την σχετική άδεια από την τεχνική ηγεσία. Εκτός ειναι και ο Κιάκος λογω τραυματισμού. Στην αποστολή μετέχουν ακόμα ο -υπό δοκιμή- Σέλκος και ο Μπαξεβάνος. Για τον τελευταίο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την μετακίνησή του στην ομάδα μας από την Λάτσιο.

Το απόγευμα της Πέμπτης (11/07), οι παίκτες έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου στο Καρπενήσι. Την Παρασκευή θα ξεκινήσει και η σκληρή δουλειά με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα