ΟΦΗ: Αναχώρησε για Ολλανδία (pics)

ΟΦΗ: Αναχώρησε για Ολλανδία (pics)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Αναχώρησε για Ολλανδία (pics)

bet365

O OΦΗ αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης (11/07) για το Άπελντορν της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ως τις 31 Ιουλίου και θα δώσει και επτά φιλικά παιχνίδια.

Με όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα διαθέσιμα και τον αδερφό του Αντίλ Ναμπί, Σαμίρ, που θα δοκιμαστεί, η «μελανόλευκη» αποστολή αναχώρησε από το Ηράκλειο με προορισμό το Ρότερνταμ, ενώ εκεί θα την περιμένει πούλμαν, ώστε να μεταβεί στο αθλητικό κέντρο της περιοχής Άπελντορν.

Εκεί έχει ήδη μεταβεί οδικώς ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Σαμαράς, που θα εκτελεί χρέη προπονητή μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Ο ΟΦΗ θα παραμείνει στην Ολλανδία ως τις 31 Ιουλίου, ενώ θα δώσει κι επτά φιλικά παιχνίδια κόντρα στην Μπέερσοτ (13/07), την Άντερλεχτ (17/07), την Έουπεν (19/07), τον Άγιαξ (22/07), την Έμεν (25/07), τη Βίλεμ ΙΙ (27/07) και την Αλ Φεϊχά (30/07).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα