Ολυμπιακός: Η μεγάλη επιθετική επίδραση των Γιώργου Μασούρα και Γκερέρο!

Ολυμπιακός: Η μεγάλη επιθετική επίδραση των Γιώργου Μασούρα και Γκερέρο!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η μεγάλη επιθετική επίδραση των Γιώργου Μασούρα και Γκερέρο!

bet365

Ο Ισπανός επιθετικός με τον Έλληνα άσο συνέθεσαν ένα... φονικό δίδυμο στην επίθεση της ομάδας του Ολυμπιακού προσφέροντας γκολ και ασίστ σε αρκετά φιλικά προετοιμασίας.
Δεν είναι καθόλου υπερβολή να τονιστεί το πόσο μεγάλη επίδραση είχαν οι Μασούρας και Γκερέρο στο επιθετικό παιχνίδι των Πειραιωτών σε ένα σημαντικό μέρος των φιλικών προετοιμασίας τους. Ο Γκερέρο είχε γκολ στο 1-1 με την Λέγκια Γκντανσκ μετά από φάουλ του Βαλμπουενά.
Επίσης στο 5-0 με την Γιαγκελόνια ο Γκερέρο είχε χατ τρικ και ο Μασούρας συμμετοχή σε τρία γκολ των ερυθρόλευκων, εκ των οποίων ήταν δύο ασίστ στον Ισπανό άσο! Με άλλα λόγια είχαν και πολύ καλή συνεργασία μεταξύ τους.
Επιπλέον στο 1-1 με τη Ντιναμό Μόσχας η συνεργασία των Μασούρα - Γκερέρο έστειλε την μπάλα στον σκόρερ Μπουχαλάκη. Ουσιαστικά δηλαδή ο Γκερέρο είχε 4 γκολ και 1 ασίστ και ο Μασούρας 2 ασίστ και συμμετοχή σε άλλα 2 γκολ! Να σημειωθεί ακόμα πως ο 28χρονος Ισπανός πέρυσι είχε 35 ματς με 10 γκολ και 3 ασίστ στον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Μασούρας στην περασμένη σεζόν σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό κατέγραψε 32 εμφανίσεις με 11 τέρματα αλλά και 2 ασίστ.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ:
16/7, 21.30, Καραϊσκάκη: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -Νότιγχαμ Φόρεστ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα