Ολυμπιακός: Ο διπλός ρόλος των Σουντανί και Βαλμπουενά!

Ολυμπιακός: Ο διπλός ρόλος των Σουντανί και Βαλμπουενά!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο διπλός ρόλος των Σουντανί και Βαλμπουενά!

bet365

Η ποιότητα του Ματιέ Βαλμπουενά του επιτρέπει να λειτουργεί ως αντί-Φορτούνης ενώ ο Σουντανί μπορεί να καλύψει ακόμα και την θέση του κυνηγού στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Ολυμπιακός ανέκαθεν έκλεινε παίκτες που θα μπορούσαν να καλύψουν παραπάνω από μία θέσεις. Οι περιπτώσεις των Ματιέ Βαλμπουενά και Σουντανί είναι δύο τέτοιες και πολύ χαρακτηριστικές.

Ο δε Γάλλος άσος έχει δείξει με το... καλημέρα την ποιότητά του στον Ολυμπιακό και εκτός από εξτρέμ μπορεί να λειτουργεί κάλιστα παίζοντας στον άξονα. Ξεκάθαρα έχει την δυνατότητα να παίζει ως αντί-Φορτούνης ενώ σε αρκετές περιπτώσεις στα φιλικά προετοιμασίας φανέρωσε τις δημιουργικές και εκτελεστικές του αρετές. Στο τελευταίο χρονικά φιλικό με το Αμβούργο από το δικό του κόρνερ σκόραρε ο Σεμέδο με κεφαλιά. Στο 1-1 με τη Ντιναμό Κιέβου ήταν από τους παίκτες που και δημιούργησαν και απείλησαν. Στην πεντάρα με την Γιαγκελόνια πάλι είχε επιτελικό δημιουργικό ρόλο.

Στον αγώνα με την Λέγκια Γκντανσκ από το δικό του φάουλ μπήκε το γκολ του Γκερέρο για το 1-1. Επίσης με την Χαποέλ Μπερ Σεβά σκόραρε από την άσπρη βούλα. Από την άλλη ο Σουντανί χρησιμοποιήθηκε μόνο λίγο στο φιλικό με το Αμβούργο. Όμως ο έμπειρος Αλγερινός εκτός από εξτρέμ μπορεί να παίξει ως 2ος κυνηγός αλλά και ως φορ. Αυτά τα έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς και τον διπλό ρόλο των δύο αυτών σημαντικών μεταγραφών θα τον αξιοποιήσει στο έπακρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα