Παναθηναϊκός: Ο Μουνιέ έστειλε εξώδικο στη ΠΑΕ!

Παναθηναϊκός: Ο Μουνιέ έστειλε εξώδικο στη ΠΑΕ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Μουνιέ έστειλε εξώδικο στη ΠΑΕ!

bet365

Ο Γάλλος εξτρέμ ζητά την εξόφλησή του για την σεζόν 2018-2019 με εξώδικο που έστειλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε αντίθετη περίπτωση θα καταθέσει προσφυγή και θα μείνει ελεύθερος.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η λύση του συμβολαίου του Αντονί Μουνιέ αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο για τον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής. Ο Γάλλος, μάλιστα, έστειλε εξώδικο στο «τριφύλλι» και ζητά τα οφειλόμενα από την σεζόν που μας πέρασε. Ένα ποσό της τάξης των 145.000 ευρώ! Η τελευταία δόση δηλαδή. Ο Μουνιέ εδώ και καιρό έχει ξεκαθαρίσει πως αν δεν εξοφληθεί δεν πρόκειται να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για αν «σπάσει» το συμβόλαιο που προβλέπει 420.000 ευρώ!

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, πρέπει να πληρώσει τον παίκτη μέχρι τις 18 του μήνα. Αν δεν συμβεί αυτό, ο Μουνιέ θα μπορεί να καταθέσει προσφυγή εις βάρος του συλλόγου, να μείνει ελεύθερος και στην συνέχεια να αξιώσει ένα ποσό με βάση τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα