«Ετοιμάζει πρόταση για Καρτάμπια η ΑΕΚ»

«Ετοιμάζει πρόταση για Καρτάμπια η ΑΕΚ»

Δημήτρης Βέργος
«Ετοιμάζει πρόταση για Καρτάμπια η ΑΕΚ»

bet365

Η ΑΕΚ έχει κάνει επαφές με τον Φέντε Καρτάμπια, ενώ στην Ισπανία τονίζουν πως είναι πιθανό να καταθέσει πρόταση στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Η ΑΕΚ εξετάζει και εναλλακτικές για τα εξτρέμ, ειδικά μετά τις εξελίξεις με τους ατζέντηδες του Βέρντε, και όπως έχει αποκαλύψει το gazzetta.gr μία από αυτές είναι ο Φέντε Καρτάμπια της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με την πλευρά του οποίου έχουν υπάρξει επαφές.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής η ΑΕΚ δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση προς την πλευρά της Ντεπορτίβο. Από την Ισπανία πάντως επιβεβαιώνουν και σήμερα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, με την τοπική εφημερίδα DXT να προσθέτει ότι η Ένωση είναι διατεθειμένη να κάνει επίσημη κρούση στον σύλλογο της Γαλικίας προσφέροντας ένα ποσό.

Ο Καρτάμπια, εκτός από την ΑΕΚ, συγκεντρώνει ενδιαφέρον και από ομάδες της Ισπανίας, όπως τη Γρανάδα, την Οσασούνα και τη Βαγιαδολίδ. Ο ίδιος θέλει να φύγει, ενώ και η Ντέπορ δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο, ωστόσο θέλει να βάλει ενα ικανοποιητικό ποσό στα ταμεία της, τουλάχιστον 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα