Η ΑΕΚ έκοψε κάθε επαφή με τους ατζέντηδες του Βέρντε!

Gazzetta team
Η ΑΕΚ έκοψε κάθε επαφή με τους ατζέντηδες του Βέρντε!

bet365

Ξεκάθαρο μήνυμα από την πλευρά της ΑΕΚ στους εκπροσώπους του Ντανιέλε Βέρντε ότι η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μόνο μέσω των επαφών της Ένωσης με τη Ρόμα.

Κόπα ΄Άφρικα με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr. Κόπα ΄Άφρικα με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr

Το σίριαλ με την υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ συνεχίζεται και νέα σενάρια από την Ιταλία θέλουν τους ατζέντηδες του παίκτη να κανονίζουν νέο ραντεβού με τη Ρόμα τη Δευτέρα προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ τους στο οικονομικό για να προχωρήσει η μεταγραφή του 23χρονου εξτρέμ στην ΑΕΚ.

Ωστόσο, από τη μεριά της η ΑΕΚ πήρε την απόφαση να κόψει κάθε επαφή με τους εκπροσώπους του παίκτη έπειτα από τη μεγάλη καθυστέρηση που έχει υπάρξει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν υπάρχει πλέον καμία συζήτηση μεταξύ της ΑΕΚ και των ατζέντηδων του παίκτη.

Μάλιστα η Ένωση έχει ήδη ενημερώσει και τη Ρόμα ότι πλέον συζητάει μόνο μαζί της και ζήτημα Βέρντε θα υπάρξει για την ΑΕΚ μόνο αν ξεκαθαρίσει η κατάσταση μεταξύ των επαφών των κιτρινόμαυρων και του ιταλικού συλλόγου. Κι αυτό το μήνυμα έχει γίνει σαφές από την πλευρά της Ένωσης και στους εκπροσώπους του Ιταλού εξτρέμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ατζέντηδες του Βέρντε δεν πρόκειται να πραγματοποιήσουν κάποιο ταξίδι στην Αθήνα για να συναντηθούν με την ΑΕΚ μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ η Ένωση δεν ασχολείται ούτε με την επικείμενη συνάντηση των εκπροσώπων του Βέρντε τη Δευτέρα με τον αθλητικό διευθυντή της Ρόμα, Τζανλούκα Πετράκι.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ εξετάζει και τις εναλλακτικές της περιπτώσεις. Όπως έχει αποκαλύψει το gazzetta.gr μία από αυτές είναι ο Φέντε Καρτάμπια της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με τον οποίο έχει υπάρξει επαφή, ενώ υπάρχει ακόμα μια περίπτωση από την Ισπανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα