Ολυμπιακός: Ποιοι θα κοπούν από το ρόστερ!

Ολυμπιακός: Ποιοι θα κοπούν από το ρόστερ!

Ολυμπιακός: Ποιοι θα κοπούν από το ρόστερ!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει ρόστερ 26 παικτών (μαζί με τους τερματοφύλακες) και το gazzetta.gr καταγράφει τα δεδομένα που υπάρχουν.

Κόπα ΄Άφρικα με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr. Κόπα ΄Άφρικα με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr

Ποιοι θα κοπούν; Ποιοι θα συμπληρώσουν την 23άδα που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς; Ο Πορτογάλος τεχνικός, ήταν σαφής: «Θέλω ρόστερ με 22 - 23 παίκτες συν τους γκολκίπερ, αποφάσεις από βδομάδα».

Ποιοι θα είναι αυτοί; Πάμε να δούμε τα δεδομένα που υπάρχουν...

Τερματοφύλακες:

Σα (βασικός)

Στουρνάρας

Τζολάκης

Σιαμπάνης

Αμυντικοί

Μπα
Ομάρ
Κούτρης
Μαρτίνης
Μασούρας Γιάννης
Παπαδόπουλος
Τοροσίδης
Τσιμίκας
Σεμέδο
Βούκοβιτς

Θα ενσωματωθούν οι:

Σισέ
Μεριά
Μάρκοβιτς

Μέσοι

Ανδρούτσος
Μπουχαλάκης
Μπρούνο
Φορτούνης
Χριστοδουλόπουλος
Γκιγέρμε
Μασούρας Γιώργος
Ποντένσε
Σουντανί
Σουρλής
Βαλμπουενά
Ξενιτίδης
Ραντέλοβιτς

Θα ενσωματωθεί: ο Καμαρά

Επιθετικοί

Κάιπερς
Ντουρμισάι
Γκερέρο
Σολδάνο
Ελ Αραμπί

* Τι θέλουν ακόμα οι «ερυθρόλευκοι»: Έναν τερματοφύλακα πίσω από τον Σα, ίσως ένα στόπερ κι ένα 8άρι!

Ποιοι είναι υπ ατμόν: Παραπάνω διαβάσατε 35 ονόματα. Άρα πρέπει να κοπούν 9 παίκτες! Οι δύο θα είναι τερματοφύλακες μεταξύ των Σιαμπάνη, Τζολάκη και Στουρνάρα.

Από εκεί και πέρα, ο Βούκοβιτς αναμένεται να αποχωρήσει, ο Γιάννης Μασούρας ακούγεται ότι θα δοθεί δανεικός (ο Πανιώνιος πιθανότερος προορισμός), ενώ μένει να δούμε αν θα μείνουν στο ρόστερ οι Μπα και Μάρκοβιτς.

Από τη λίστα των μέσων λογικά θα κοπούν κάποιοι μεταξύ των Ξενιτίδη, Ανδρούτσο και Σουρλή, ενώ από την επίθεση οι Σολδάνο και Κάιπερς δεν συγκεντρώνουν αυτή τη στιγμή πιθανότητες παραμονής. Μένει να δούμε τι θα κάνει και στους εξτρέμ μιας και έχει αυτή τη στιγμή έχει τους: Μασούρα, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Λάζαρο, Σουντανί και Ραντελοβιτς. Δηλαδή, υπάρχουν 6 παίκτες για 2 θέσεις. Υπάρχει... μποτιλιάρισμα!

.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα