«Οι Ολυμπιακός, Φόρεστ και τουρκικές ομάδες για τον χαφ Βαλτέρ»

«Οι Ολυμπιακός, Φόρεστ και τουρκικές ομάδες για τον χαφ Βαλτέρ»

Δημήτρης Τομαράς
«Οι Ολυμπιακός, Φόρεστ και τουρκικές ομάδες για τον χαφ Βαλτέρ»

bet365

Ο αγγλικός και ο γαλλικός Τύπος μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός, η Φόρεστ και τουρκικές ομάδες προσπάθησαν το τελευταίο διάστημα να κλείσουν τον Γάλλο χαφ Ρεμί Βαλτέρ.

Ο 24χρονος Βαλτέρ ήταν μέχρι πρότινος στη Νις αλλά το συμβόλαιό του έληξε. Πέρυσι με την γαλλική ομάδα είχε 22 ματς με 4 γκολ και επίσης έχει θητεύσει σε Νανσί (σ.σ. βγήκε από τις Ακαδημίες της) και Τρουά. Αγωνίζεται κυρίως ως εξάρι και οκτάρι, ωστόσο μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ αλλά και σε πιο προωθημένο δημιουργικό και επιθετικό ρόλο.

Έχει αγωνιστεί δηλαδή αρκετά και σε κλασικό δημιουργικό ρόλο πίσω από τον φορ. Σύμφωνα με αγγλικά και γαλλικά ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα επιχείρησαν να τον κλείσουν ο Ολυμπιακός, η Φόρεστ αλλά και ομάδες από Τουρκία όπως η Τραμπζονσπόρ. Το τελευταίο διάστημα πάντως με τον Ολυμπιακό και την Φόρεστ είχε συνδεθεί και ο Σανκαρέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα