Και τώρα τρέξιμο στην Ολλανδία για τους Κρητικούς

Και τώρα τρέξιμο στην Ολλανδία για τους Κρητικούς

Gazzetta team
Και τώρα τρέξιμο στην Ολλανδία για τους Κρητικούς

bet365

Τις προπονήσεις στην Κρήτη ολοκλήρωσαν οι παίκτες του ΟΦΗ, με τους Ηρακλειώτες να ετοιμάζονται για την Ολλανδία όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Η σχετική ενημέρωση έχει ως εξής: «Με προπόνηση που έγινε την Τετάρτη (10/7) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας επί κρητικού εδάφους, πριν την αναχώρηση για Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Το πρωί όλοι οι παίκτες έκαναν αποθεραπεία με εξαίρεση τους Χουάν Νέιρα, Ρικάρντο Βαζ και Φελίπε Φερέιρα, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Το απογευματινό πρόγραμμα προπόνησης έγινε στο γήπεδο και περιλάμβανε παιχνίδια τεχνικής και κατοχής σε μεγάλους χώρους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα