Πρώτη και για την Κ19 της Ξάνθης

Gazzetta team
Πρώτη και για την Κ19 της Ξάνθης

bet365

Λίγες μέρες μετά τους άνδρες, την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν και οι μικροί της Ξάνθης και συγκεκριμένα η ομάδα Κ19.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: «Το απόγευμα της Τετάρτης στο αθλητικό κέντρο της Xanthi FC στα Πηγάδια, η Κ-19 της ομάδας πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Προπονητής και φέτος θα είναι ο Κώστας Μπεδρελής στην ομάδα Νέων με άμεσο συνεργάτη τον γυμναστή Ηλία Καραλίδη και γυμναστή τερματοφυλάκων τον Νίκο Καλαϊτζή.

Στις 17:00 ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών Περικλής Καλογιάννης, ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Θόδωρος Σαββίδης και η τεχνική ηγεσία καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές στο νέο ξεκίνημα.

Ο προπονητής Κώστας Μπεδρελής αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια της ομάδας που έχει στόχο την ανάδειξη ποδοσφαιριστών αλλά και προσωπικοτήτων, σε μία παράλληλη προσπάθεια με τις ατομικές μαθητικές επιδόσεις.

Από την Κ-17 της Xanthi FC της περσινής σαιζόν, προωθήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και μαζί με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και τους παίκτες που συνεχίζουν, στελεχώνουν το τμήμα Κ-19 της ομάδας.

Το ρόστερ της Κ-19 αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από τους τερματοφύλακες Χαράλαμπο Τασίδη και Μπαμπούρη, Τσιλιγγίρη Γιώργο, Σπυριδωνίδη Χρήστο, Γκασιμπαγιαζίδη Πέτρο, Γκατζόγια Άγγελο, Κοτόπουλο Νεκτάριο, Μολώνη Βασίλη, Τσιεγγελίδη Ελευθέριο, Τσιτσεκίδη Ηλία, Μανίσογλου Γιώργο, Νιαζήφογλου Μπερκάντ, Μπαζοΐδη Δημήτρη, Τσιπούρα Δημήτρη, Ισπυρλίδη Μηνά, Αλεξανιάν Σλάβικ, Ελτουρούλ Αλή, Χασάνογλου Σιμάρ, Γκαρνέτα Αθανάσιο, Ζιπίδη Κωνσταντίνο, Μαρκοσιάν Βάχε, Ισαακίδη Κωνσταντίνο, Αραμπατζή Χαράλαμπο (αποκτήθηκε από τον Ορφέα Ξάνθης), Μακρίδη (αποκτήθηκε από τους Πόντιους Κατερίνης) και Μάρκου Δημήτρη (αποκτήθηκε από την ΑΠΕ Λαγκαδά).

Οι ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών έχουν ολοκληρωθεί και την Παρασκευή (12/7) θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές εξετάσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα