Αστέρας Τρίπολης: Τελειώνει του Καπίγια μέχρι την Παρασκευή

Αστέρας Τρίπολης: Τελειώνει του Καπίγια μέχρι την Παρασκευή

bet365

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ενέκο Καπίγια θα είναι στην Τρίπολη μέχρι την Παρασκευή για να ολοκληρώσει το deal με τον Αστέρα.

Από τις αρχές Ιουλίου σας είχαμε ενημερώσει πως ο Ενέκο Καπίγια είναι το όνομα που έχει ο Αστέρας στην πρώτη θέση της λίστας του για τον παίκτη που θα πάρει τη φανέλα με το 10. Οι Αρκάδες, πλέον, είναι κοντά στην απόκτησή του μιας κι ο παίκτης λύνει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως μέχρι την Παρασκευή θα είναι στην Τρίπολη για τα εργομετρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Πρόκειται για έναν παίκτη που στη Σοδιεδάδ είχε συμβόλαιο 300.000 ευρώ το χρόνο. Αυτό που τον νοιάζει είναι να παίζει όμως κι ο Αστέρας είναι αυτό που θέλει όσο τίποτα.

Γι' αυτό και αρνήθηκε τη Λεονέσα όπου πέρυσι ήταν δανεικός εκεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα