Τοροσίδης: «Να είμαστε έτοιμοι με Πλζεν, τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν»

Τοροσίδης: «Να είμαστε έτοιμοι με Πλζεν, τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν»

Gazzetta team
Τοροσίδης: «Να είμαστε έτοιμοι με Πλζεν, τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν»

bet365

Ως τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν χαρακτήρισε αυτά κόντρα στην Πλζεν ο Βασίλης Τοροσίδης τονίζοντας πως οι Πειραιώτες κάνουν τα πάντα για να είναι έτοιμοι σε αυτά.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ντιναμό Κιέβου μιλώντας στην κάμερα του One Channel ανέφερε τα εξής: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα η Ντιναμό Κιέβου, με την οποία παίξαμε και στους 32 του Europa League, πρόκειται για μια έμπειρη ομάδα, με καλούς παίκτες» είπε αναφερόμενος στο φιλικό με την ουκρανική ομάδα και συνέχισε «πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, η ομάδα είχε συνοχή σε όλες τις γραμμές. Δεχτήκαμε ένα ‘’κρύο’’ γκολ, κατά τη γνώμη μου, όμως τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πάλι με διάθεση. Καταφέραμε και κάναμε κάποιες ευκαιρίες και θεωρώ το 1-1 δίκαιο αποτέλεσμα».

Για τα ματς με Πλζεν: «Η προετοιμασία, όπως και πέρσι, ξεκίνησε πολύ νωρίς ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Για να είμαστε έτοιμοι σε αυτά τα δύο κρίσιμα ματς. Για εμένα είναι ίσως τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν. Πιστεύω ότι 23 του μηνός θα είμαστε έτοιμοι» είπε χαρακτηριστικά. Αναφορικά με την αναμέτρηση απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ υπογράμμισε πως «θα βοηθήσει όλα τα παιδιά, την ομάδα και τον προπονητή.

Θα κάνουμε την πρόβα τζενεράλε, γιατί μετά από μια εβδομάδα αντιμετωπίζουμε την Πλζεν στην Τσεχία. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το ματς αυτό θα είμαστε όλοι υγιείς για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα