Χατζηισαΐας: «Ψάχνω την ευκαιρία μου στον ΠΑΟΚ»

Χατζηισαΐας: «Ψάχνω την ευκαιρία μου στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Χατζηισαΐας: «Ψάχνω την ευκαιρία μου στον ΠΑΟΚ»

bet365

Για την πρόοδο του ΠΑΟΚ στην προετοιμασία του στην Ολλανδία, καθώς και στις δικές του βλέψεις για τη συνέχεια μίλησε στους απεσταλμένους ρεπόρτερ ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μετά το φιλικό με την Τσβόλε.

Ισόπαλος (2-2) αναδείχθηκε στο τρίτο φιλικό της προετοιμασίας του κόντρα στους Ολλανδούς ο «Δικέφαλος του Βορρά», με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, που ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που παρακολουθούν από κοντά το «χτίσιμο» του «νέου» ΠΑΟΚ και να αναφέρεται σε όσα κάνει η ομάδα του, στον τρόπο δουλειάς του Αμπέλ Φερέιρα και στον δικό του στόχο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξεκίνησε καλά η ομάδα στο παιχνίδι, καταφέραμε να προηγηθούμε με δύο γκολ, αλλά έχουμε ένα δύσκολο σύστημα που πρέπει να μάθουμε, έχει έρθει καινούργιος προπονητής, ακούμε αυτά που μας λέει, θα δουλέψουμε στην προπόνηση και όλα θα πάνε όπως πρέπει».

Πόσο χρόνο χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να είναι έτοιμος:

«Έχουμε άλλη μια προετοιμασία μπροστά μας, υπάρχει χρόνος για να μάθουμε να παίζουμε έτσι όπως θέλει ο προπονητής και να κάνουμε ό,τι μας ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις αλλαγές που υπάρχουν στο σύστημα της ομάδας:

«Ο προπονητής θέλει να ξεκινάει το παιχνίδι από πίσω να περνάει η μπάλα από όλους, θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να συμμετέχουμε στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι έχουμε δείξει ήδη κάποια σημαντικά πράγματα. Είναι δύσκολο να υπάρχουν πολλές αλλαγές στο σύστημα αλλά για αυτό είμαστε εδώ. Μέσα από την συνεχή δουλεία πιστεύω πως θα καταφέρουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει»

Για το αν περιμένει κάποια ευκαιρία:

«Εγώ προσωπικά για αυτό το λόγο είμαι εδώ, ψάχνω την ευκαιρία μου και προσπαθώ να δείξω ότι μπορώ. Παίρνω συνεχώς μηνύματα από τον κόσμο, θέλω να είμαι εδώ και θα προσπαθήσω για αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα