Αρης: Η ΑΪΚ... ξέμεινε από δεξί μπακ! (vids)

Αρης: Η ΑΪΚ... ξέμεινε από δεξί μπακ! (vids)

Gazzetta team
Αρης: Η ΑΪΚ... ξέμεινε από δεξί μπακ! (vids)

bet365

Ο Λάντστορμ αντικατέστησε τον Σούντγκρεν στο αρχικό σχήμα της σουηδικής ομάδας, αλλά δεν υπολογίζεται για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έμεινε εκτός αποστολής για το σημερινό ματς της ΑΪΚ με την Καρπάτι και αυτόματα άνοιξε ο δρόμος ώστε να βρίσκεται στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη για τις αναμετρήσεις με την ΑΕ Λεμέσου. Ομως προέκυψε... θέμα. Ο Ρόμπερτ Λάντστορμ που τον αντικατέστησε ως δεξιός μπακ-χαφ στο αρχικό σχήμα (η αναμέτρηση βρίσκεται στο 50' και η ΑΪΚ χάνει 2-1), αποβλήθηκε μόλις στο 13' με δεύτερη κίτρινη και αφού νωρίτερα (3') είχε δει την πρώτη και έκανε πέναλτι.

Αυτόματα υπάρχει μεγάλο κενό ενόψει της ρεβάνς και απομένει να δούμε αν θα αλλάξουν τα δεδομένα γύρω από την περίπτωση του νέου αποκτήματος του Αρη. Ο οποίος αν παίξει στη ρεβάνς της Στοκχόλμης, δεν θα μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στους Κύπριους με την κίτρινη φανέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα