Καπίγια σε Λεονέσα: «Ευχαριστώ, αλλά θέλω να πάω στον Αστέρα»

Καπίγια σε Λεονέσα: «Ευχαριστώ, αλλά θέλω να πάω στον Αστέρα»

bet365

Από την πρώην ομάδα του 24χρονου μέσου «βγαίνει» πως ο Ισπανός χαφ θα έρθει άμεσα στη χώρα μας για λογαριασμό των Αρκάδων

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει για τον Αστέρα η περίπτωση του Ενέκο Καπίγια. Από καιρό ο Ισπανός χαφ αποτελεί τη Νο1 επιλογή για τη θέση «10» και βρίσκεται σε επαφές με την Ρεάλ Σοσιεδάδ ώστε να λύσει το συμβόλαιό του. Μάλιστα δεν βρέθηκε ούτε στην «πρώτη» της. Πλέον οι εξελίξεις «τρέχουν» και όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας του, ο παίκτης αναμένεται σύντομα να γίνει κάτοικος Τρίπολης.

Σύμφωνα με αυτά η Κουλτουράλ Λεονέσα που πέρσι αγωνίζονταν εκεί ως δανεικός, έκανε κίνηση για να τον κρατήσει αλλά εκείνος απάντησε αρνητικά καθώς θέλει να έρθει στην Ελλάδα και τον Αστέρα. Υπό αυτές τις συνθήκες όλα δείχνουν deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα