Στην λίστα του Αρη ο Οικονόμου

Στην λίστα του Αρη ο Οικονόμου

Gazzetta team
Στην λίστα του Αρη ο Οικονόμου

bet365

Το όνομα του Βαγγέλη Οικονόμου ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό μπορεί να απασχολήσει τον Αρη.

Champions League Προκριματικά με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Μπορεί αυτή την στιγμή η προτεραιότητα του Αρη να είναι η απόκτηση του αριστερού μπακ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν κοιτάνε και τις άλλες θέσεις που οι «κίτρινοι» χρειάζονται ενίσχυση.

Μία από αυτές είναι του στόπερ με μία από τις περιπτώσεις που έχουν συζητηθεί είναι αυτή του Βαγγέλη Οικονόμου. Ο έμπειρος στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο Σάββας Παντελίδης έχει θετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή, ενώ και ο τεχνικός διευθυντής του Αρη, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στον Τριφύλλι.

Στον Αρη δεν θα έλεγαν όχι στην περίπτωσή του εφόσον ο παίκτης αποδεσμευόταν από το συμβόλαιό του από τον Παναθηναϊκό. Ο Οικονόμου μετράει 24 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ρος Κάουντι της Σκωτίας αλλά και σε Ιωνικό, Καβάλα, Ιωνικό και Πανιώνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα