Ολυμπιακός: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για τον Μάρκοβιτς

Ολυμπιακός: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για τον Μάρκοβιτς

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για τον Μάρκοβιτς

bet365

Ουσιαστικά μόνο τα τυπικά με τις σχετικές ανακοινώσεις από τον Ολυμπιακό απομένουν για την μεταγραφή του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, που αποκάλυψε πρώτο το Gazzetta.gr.

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός ως γνωστόν τα βρήκε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr. Ο Μάρκοβιτς που ήρθε στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις υπογραφές θα έχει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με απολαβές που θα φτάνουν σχεδόν στις 225.000 ευρώ ετησίως. Εκτός από το 1.5 εκατ. ευρώ που δίνει ο Ολυμπιακός στην Παρτιζάν θα υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης στο 15%.

Ο 19χρονος Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς συνιστά μία εξαιρετική περίπτωση στόπερ και πλέον απομένουν τα επίσημα με την ανακοίνωση από μεριάς των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα