Μαρτίνς: «Είμαι ικανοποιημένος, υπολογίζω στον Καμαρά για τα προκριματικά»

Μαρτίνς: «Είμαι ικανοποιημένος, υπολογίζω στον Καμαρά για τα προκριματικά»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Είμαι ικανοποιημένος, υπολογίζω στον Καμαρά για τα προκριματικά»

bet365

Στα θετικά σημεία της απόδοσης των παικτών του Ολυμπιακού κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου στάθηκε μετά το τέλος του φιλικού ο Πέδρο Μαρτίνς, που αναφέρθηκε και στον Μαντί Καμαρά και δήλωσε πως τον περιμένει και τον υπολογίζει κανονικά για τα παιχνίδια με την Πλζεν.

Oι Πειραιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τη Ντιναμό Κιέβου (1-1) στο πρώτο φιλικό τους στην Αυστρία, όμως άφησαν ικανοποιημένο τον Πορτογάλο τεχνικό, που δήλωσε αισιόδοξος σχετικά με την ετοιμότητα της ομάδας του για τα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

«Είμαι ικανοποιημένος. Είδα μια χαλάρωση στο τελευταίο παιχνίδι και αυτό δεν το είδα σήμερα. Είδα μια δυνατή ομάδα κόντρα σε έναν αντίπαλο που συνήθως παίζει στο Champions League. Δούλεψαμε καλά και τακτικά, είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση θεωρώ και αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε όπως πρέπει όταν πρέπει».

Για τις λίγες αλλαγές: «Είμαστε σε μια φάση προετοιμασίας όπου οι παίκτες αρχίζουν και παίζουν 90 λεπτά και μπαίνουν σε ρυθμούς αγώνα. Έχουμε άλλα δυο φιλικά που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το χρόνο».

Για το πότε θα ενσωματωθεί ο Καμαρά: «Πρέπει να γυρίσει πρώτα στη χώρα του και μετά στην Αθήνα. Από Δευτέρα θα τον υπολογίζουμε κανονικά. Είναι ένας παίκτης που δεν έχει σταματήσει καθόλου οπότε θα είναι σε φουλ φόρμα. Εγώ προσωπικά λυπάμαι για τους ίδιους γιατί θα μπορούσαν να συνεχίσουν στο Κόπα Άφρικα αλλά εγώ για το καλό του συλλόγου θα τους ήθελα κοντά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα