«Και ο Παναθηναϊκός για Τομάς Ερτό»

Κώστας Ζάλιαρης
«Και ο Παναθηναϊκός για Τομάς Ερτό»

bet365

Ο 31χρονος Γάλλος αμυντικός, Τομάς Ερτό, φέρεται να έχει δεχθεί κρούση από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία. Προτεραιότητά του να επιστρέψει στη Serie A, εφόσον δεν λυθούν τα θέματα που έχουν προκύψει με την Ανκαραγκούτσου.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Ερτό, σύμφωνα με το «tuttomercatoweb.gr», είναι ποδοσφαιριστής για τον οποίο έχει κάνει κρούση το «τριφύλλι», μαζί με την Μακάμπι Χάιφα αλλά και ένα κλαμπ από τη Σαουδική Αραβία.

Όπως αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα, ο Ερτό προσπαθεί να βρει λύση με την Ανκαραγκούτσου που του οφείλει μισθούς, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχόμενων συζητήσεων με τον σύλλογο της Τουρκίας. Πρόθεσή του είναι να συνεχίσει στην ομάδα και να τιμήσει το συμβόλαιό του (λήγει το 2021), ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι τρομερά δύσκολο πλέον και γι' αυτό προσέλκυσε ενδιαφέρον.

Η Μακάμπι Χάιφα και ο Παναθηναϊκός παρουσιάζονται από τον ιταλικό Τύπο ως οι δύο σίγουρες ομάδες που τον έχουν τσεκάρει, αν και τονίζεται πως προτεραιότητά του, εφόσον δεν βρεθεί άκρη με την Ανκαραγκούτσου, θα είναι να βρει κάτι από την Ιταλία.

Εκεί, είχε βρεθεί από το 2012 έως το 2018, όπου και φόρεσε τη φανέλα των Ουντινέζε και Ελλάς Βερόνα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Καέν, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2008, ενώ, πέρασε και από την Cherbourg ως δανεικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα