ΟΦΗ: Τη Δευτέρα (08/07) τα νεότερα για προπονητή, όλα δείχνουν Σίμο

ΟΦΗ: Τη Δευτέρα (08/07) τα νεότερα για προπονητή, όλα δείχνουν Σίμο

ΟΦΗ: Τη Δευτέρα (08/07) τα νεότερα για προπονητή, όλα δείχνουν Σίμο

bet365

Ο Γιώργος Σίμος είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται τη Δευτέρα.

Όπως όλα δείχνουν, ο διάδοχος του Χάιμε Βέρα στον πάγκο των Ομιλιτων θα μιλάει... ελληνικά, με την επιλογή του Γιάννη Σαμαρά να είναι ο Γιώργος Σίμος.

Ο πρώην τεχνικός των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού προβάλει ως το φαβορί για τον πάγκο του ΟΦΗ, με την ΠΑΕ να μην επιβεβαιώνει, ούτε να διαψεύδει τίποτα, ωστόσο αυτός φαίνεται πως θα είναι ο "εκλεκτός".

Ο Γιώργος Σίμος γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 29 Μαρτίου 1978. Αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Αγιο Νικόλαο, ΟΦΗ, Χαλκηδόνα, Λάρισα, ΑΕΚ Λάρνακας, Ιωνικό, Παναιτωλικό, Εθνικό, Καλλιθέα και Ρουφ και από το 2012 άρχισε την προπονητική του καριέρα στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού. Το 2016 προσελήφθη στην Ομόνοια Λευκωσίας ως συνεργάτης του Αγγλου Τζον Κάρβερ και αποχώρησε τον Φεβρουάριο του 2017. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους ανέλαβε την Κ20 (νυν Κ19) της ΑΕΚ.

Μένει να έρθει η Δευτέρα, όταν και θα ανακοινωθεί το επόμενο πρόσωπο που θα βρεθεί στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα