Ο Άρης και τα νέα δεδομένα για Ματέο Γκαρσία

Ο Άρης και τα νέα δεδομένα για Ματέο Γκαρσία

Ο Άρης και τα νέα δεδομένα για Ματέο Γκαρσία

bet365

Η επέκταση της άδειας του Ματέο Γκαρσία επιβεβαιώνει όλα όσα ισχυρίζονται στον Άρη εδώ και μήνες, ταυτόχρονα δημιουργεί νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Σημερινό (6/7) δημοσίευμα Μέσου στα Κανάρια Νησιά σημείωσε ότι ο παίκτης έχει προτάσεις από δύο ελληνικές ομάδες. Ωστόσο από το περιβάλλον του Ματέο Γκαρσία σημειώνεται ότι οι προτάσεις από την Ελλάδα είναι τρεις, καθώς επίσης και ότι παρουσιάστηκε και μία ακόμη προοπτική εκτός Ευρώπης. Τονίζεται επίσης ότι η υπόθεση δεν προβλέπεται να κλείσει πριν το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Επί της ουσίας, τα περισσότερα απ’ όσα αναφέρθηκαν επί της υπόθεσης Γκαρσία διαψεύστηκαν μέσα από τα γεγονότα. Ξεκινώντας από τη βεβαιότητα περί συμφωνίας πώλησης του παίκτη το αργότερο μέχρι τα τέλη του Μάη ή τη συμφωνία του προέδρου της Λας Πάλμας για την παραχώρηση του Γκαρσία έναντι των τριών εκατομμυρίων ευρώ. Η ουσία είναι ότι η Λας Πάλμας αναγκάστηκε να παρατείνει το διάστημα αδείας του, είτε γιατί δεν βρήκε την κατάλληλη πρόταση για να τον παραχωρήσει είτε γιατί δεν τον έπεισε επί μιας προοπτικής πώλησης που ήθελε η ίδια. Γνωρίζει επίσης ότι ο αθλητής δεν θα υπογράψει επέκταση συμβολαίου και το υπάρχον λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Συνεπώς, αντιλαμβάνεται ότι αν τώρα δεν βρει μια συμφέρουσα λύση, υπάρχει ο κίνδυνος να τον χάσει σε έξι μήνες.

Ο Άρης βρίσκεται σε θέση αναμονής, όπως εξάλλου κάνει εδώ και τουλάχιστον 2½ μήνες . Μέχρι στιγμής επιβεβαιώνεται σ’ αυτό που έλεγε, δηλαδή, ό,τι είναι μια περίπλοκη υπόθεση η οποία θα τραβήξει σε μάκρος. Ουδέποτε έκοψε επαφές τόσο με τον αθλητή όσο και με την ισπανική ομάδα και θα τις διατηρήσει ειδικά αυτή την εβδομάδα όπου φαίνεται ότι η υπόθεση μπήκε στην τελική ευθεία της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα