Φερέιρα: «Έχουν νοοτροπία νικητή, δεν θα τους την διδάξω»

Φερέιρα: «Έχουν νοοτροπία νικητή, δεν θα τους την διδάξω»

Gazzetta team
Φερέιρα: «Έχουν νοοτροπία νικητή, δεν θα τους την διδάξω»

bet365

Στη νοοτροπία νικητή που έχουν οι παίκτες του στάθηκε μετά το 3-0 επί της Νόρντζελαντ ο Άμπελ Φερέιρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ να πλέκει και το εγκώμιο του νεαρού Γαϊτανίδη.

Αναλυτικά ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής:

Για όσα είδε σήμερα από τους παίκτες του: «Το πιο σημαντικό για εμάς, είναι να γνωρίσουμε όλους τους παίκτες σε όλα τα επίπεδα. Σε τεχνικό, σε τακτικό επίπεδο... Όλοι θα παίξουν. Αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι να ανακατέψω όσο γίνεται τις ομάδες. Όλοι είναι μέλη της οικογένειας. Είμαστε φιλόδοξοι, θέλουμε να είμαστε στο Champions League και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Για την νοοτροπία των παικτών του: «Ξέρω ότι υπάρχει νοοτροπία νικητή στην ομάδα. Δεν θα τους διδάξω κάτι που ήδη ξέρουν. Όταν διδάσκεις κάτι καινούργιο, σίγουρα θέλεις χρόνο. Οι ίδιοι οι παίκτες, μου έχουν δείξει ότι έχουν διάθεση να μάθουν. Ξέρουν τι περιμένω από αυτούς. Ακόμη δεν τα υλοποιούν όλα όπως θέλουμε αλλά με τις προπονήσεις, με τη διάθεση και με την ποιότητα που διαθέτουν, θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Πάντα μέσα από τις νίκες γίνονται όλα. Όταν βλέπουν οι παίκτες, ότι αυτό που κάνουμε αποδίδει, είναι σίγουρα θετικό. Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο, με σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο του Champions League. Είναι ο μεγάλος και ο πρώτος στόχος της σεζόν. Όλοι μαζι, με την βοήθεια και των οπαδών μας, πιστεύω ότι θα τον πετύχουμε».

Για το γκρουπ παικτών που θέλει και το αν θα αλλάξει ο αριθμός, με φόντο το δεύτερο στάδιο: «Θα είμαστε λιγότεροι, ναι. Μου αρέσει να δουλεύω με 23-24 παίκτες. Με παίκτες, φιλόδοξους, όπως ο Γαϊτανίδης, που δείχνει ότι θέλει πραγματικά να αποτελεί μέλος αυτής της οικογένειας κι αυτό είναι αυτό που μου άρεσε πολύ και σήμερα από αυτόν. Αυτό θέλω από όλους! Όλα είναι στο παιχνίδι, μπορεί να μην σου βγει μία ενέργεια, να γίνει ένα λάθος, αλλά αυτή τη διάθεση και το πάθος να κυνηγήσεις κάθε μπάλα το θέλω από όλους! Σίγουρα αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, θα συνεχίσει μαζί μας».

Για την μεσαία γραμμή και τον παίκτη που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: «Νομίζω πάνω κάτω τα χαρακτηριστικά είναι γνωστά. Σε σχέση με πέρυσι δεν έχουμε τον Πόντους, που είναι τραυματίας, ενώ έφυγε ο Κάνιας. Χρειαζόμαστε έναν τέτοιο τύπου παίκτη, να δίνει ισορροπία και σταθερότητα στη ομάδα. Πρώτα θα δοκιμάσουμε όποιον μέσο έχουμε εδώ. Αν είναι να επιλέξουμε, θα πρέπει να επιλέξουμε σωστά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα