«Πρώτη» για την Ξάνθη με νέα πρόσωπα, προοπτική και... βροχή! (vids)

«Πρώτη» για την Ξάνθη με νέα πρόσωπα, προοπτική και... βροχή! (vids)

bet365

Με πολλά νέα πρόσωπα που την νέα σεζόν θα αγωνίζονται με την φανέλα της ομάδας, αλλά και κάτω από βροχή έγινε η πρώτη προπόνηση της Ξάνθης στα Πηγάδια! ΞΑΝΘΗ, αποστολή: Φώτης Καρακούσης

Με ζητούμενο μια πορεία καλύτερη από την περσινή, που θα συνοδευτεί και με καλό ποδόσφαιρο άρχισε η σεζόν στην Ξάνθη με την «επίσημη πρώτη» της ομάδας. Ανάμεσα στα πολλά νέα πρόσωπα που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι από τους «ακρίτες» ξεχωρίζει φυσικά ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Κίκο Ραμίρεθ, αλλά και οι βοηθοί του ισπανού προπονητή. Τον αγιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ξάνθης, ενώ παρά την βροχή που έπεφτε, το παρών στην προπόνηση έδωσαν και περίπου 100 φίλοι της ομάδας. Από την πρώτη στιγμή ο Ισπανός τεχνικός ξεκίνησε με τρέξιμο, δείχνοντας με το καλημέρα στους παίκτες του πως τους περιμένει σκληρή δουλειά.

Κάτι που άλλωστε θέλουν να κάνουν και αυτοί, καθώς μετά την περσινή χρονιά όπου η ομάδα σώθηκε την τελευταία στιγμή, στην Ξάνθη θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, μπαίνοντας στην 4η δεκαετία στην μεγάλη κατηγορία και γιατί όχι να παλέψουν ακόμα και για την Ευρώπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα