Παπαδημητρίου: «Το χρειαζόμασταν αυτό το φρεσκάρισμα» (vid)

Παπαδημητρίου: «Το χρειαζόμασταν αυτό το φρεσκάρισμα» (vid)

bet365

Για τις πολλές αλλαγές που έγιναν φέτος στο ρόστερ στάθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου, τονίζοντας πως η ομάδα χρειαζόταν αυτό το φρεσκάρισμα. ΞΑΝΘΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει πολύ δουλειά, καθώς η Ξάνθη έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Μια αλλαγή που μετά την περσινή άσχημη χρονιά κρίθηκε αναγκαία, όπως τόνισε και ο ίδιος ο τεχνικός διεθυντής της ομάδας.
Αναλυτικά επισήμανε: «Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που έχει κάνει μεγάλο φρεσκάρισμα για τη νέα χρονιά. Όλοι το χρειαζόμασταν μετά την κακή περσινή χρονιά και πιστεύω πως τελικά θα γίνει κάτι καλό. Ήρθαν αρκετά νέα παιδιά, είναι επιλογή μας να κάνουμε ένα νέο ρόστερ, με όποια ρίσκα έχει αυτό. Έχουν έρθει ήδη καινούργια παιδιά, θα έρθουν και άλλοι. Θεωρώ πως αξίζει να περιμένουμε για να έρθουν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα